24-uursloop V.V. Niekerk

Op vrijdag 22 en zaterdag 23 december organiseert het 1e elftal van VV Niekerk een 24-uursloop op Sportpark Eekeburen. Tijdens deze sponsorloop zullen de spelers en de technische staf rondjes om het nieuwe kunstgrasveld gaan lopen, verdeeld over 24 uur en in duo’s, met als doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het trainingskamp van het 1e elftal op Ameland in januari. De afgelopen weken zijn spelers en staf dan ook actief op pad geweest om sponsoren te vinden. Echter zal niet de gehele opbrengst hiervoor bedoeld zijn, want de club heeft de afgelopen jaren namelijk heel veel voor het eerste elftal betekent en daarom willen zij ook graag wat terug doen. Een deel van de opbrengst zal daarom dan ook gedoneerd worden aan de jeugdafdeling. Dit bedrag zal aan het eind van de 24-uursloop bekend worden gemaakt.

Zie poster voor het programma en tijdschema.

Verder zijn er rondom de loop verschillende leuke activiteiten, zoals Het Rad van Fortuin en het welbekende Goalmaster, staan er diverse kraampjes met versnaperingen en is er gezellige muziek. Om het jaar op een leuke manier met elkaar af te sluiten is er na afloop van het programma groot feest in de kantine met als thema Après-ski waarbij degene met het leukste outfit in de prijzen zal vallen.

Iedereen is van harte welkom!