Jeugd indeling 2018-2019

Beste Vv Niekerkers, spelers en ouders,

De afgelopen maanden is er weer gewerkt aan de indelingen door een grote groep mensen. Hierin willen wij iedereen bedanken voor zijn of haar bijdrage.

Alle leden moeten zich op hun eigen niveau kunnen ontwikkelen met plezier in het spel. De teamindeling zoals gepresenteerd is een voorlopige indeling welke te allen tijde nog gewijzigd kan worden.

Augustus/september zullen we weer starten met het nieuwe seizoen. Wij proberen spoedig al de informatie voor het nieuwe seizoen met u te delen hou hier voor de site in de gaten. In elk geval houden we in de eerste maanden een ouderavond, thema avond trainers en leider bijeenkomst…

Mochten er vragen zijn over de indelingen dan verzoeken we die te stellen via het volgende mailadres

jeugdafdeling@vvniekerk.nl

Wij wensen iedereen alvast een fijne vakantie en we zien elkaar in het nieuwe seizoen.

Met vriendelijke groet,

Jeugdcommissie VV Niekerk