Albert en Ria nemen afscheid van de kantine

Na 17 jaar met veel plezier het beheer van de kantine te hebben gedaan is het mooi geweest. Aan het eind van dit seizoen zullen ze afscheid nemen van de andere kant van de bar. Als er nog geen opvolger gevonden is zullen ze 2017 nog volmaken.

17 jaar geleden gaf Wim Pruim aan te willen stoppen. Albert en Ria waren al een aantal jaar vrijwilliger in de kantine en namen de uitdaging graag aan. In 17 jaar is er heel wat verandert, zo is de hele keuken vernieuwd, er is een nieuwe vloer in gelegd en we zitten aan een nieuwe bar. Er zijn uiteraard ook minder leuke dingen gebeurd, zoals een aantal inbraken en het grootste dieptepunt in deze jaren de brand. Maar gelukkig zijn er ook vele feestjes gevierd, zoals de ieder jaar het 3 Provinciën toernooi, het Jan Dijk damestoernooi en zijn er promoties en kampioenschappen gevierd. Kortom, 17 fantastische jaren. Graag hadden ze de 20 jaar vol gemaakt, maar helaas laat de fysieke gesteldheid dit niet meer toe. Het is tijd om te genieten.

Het bestuur wil Albert en Ria ontzettend bedanken voor deze mooie jaren.
We zijn nu natuurlijk op zoek naar nieuwe beheerders. Dus lijkt het je leuk om ieder weekend te zorgen dat onze leden gezellig een biertje kunnen drinken na de wedstrijd? Neem dan contact op met Auke Henk, 06 215 623 23. De vacature met meer informatie over wat de functie inhoudt vind je hier.