IK WORD SCHEIDSRECHTER!

Wij bij V.V. Niekerk zoeken met spoed nieuwe scheidsrechters die willen fluiten bij VV.Niekerk. We willen jonge scheidsrechters opleiden, dus speel jij in de Jo15, Jo17, Mo19. of Jo19 meld je snel aan. Lijkt het je wat maar twijfel je een beetje? Geen probleem. Je kun altijd een keer proberen of een even meelopen om te kijken of je het leuk vind.

Naast scheidsrechters voor de jeugd, zijn wij ook op zoek naar scheidsrechters voor de senioren. Ben jij een speler, oud-speler of oud-scheidsrechter. Je bent van harte welkom.

Elk jaar worden er in Nederland meer dan 750.000 wedstrijden gespeeld. De scheidsrechter helpt, in
Dan zijn we op zoek naar Scheidsrechter voor de seniorenteams ,
Dus spelers of oud spelers of oud scheidsrechters meld je aan bij ons !

Elk jaar worden er 750.000 voetbalwedstrijden gespeeld. De scheidsrechter helpt, in samenwerking met trainers en spelers, deze wedstrijden in goede banen te leiden. Een belangrijke rol dus!

Lijkt fluiten jou leuk? Kom het dan eens proberen!

Namens de Scheidsrechter commissie

Fre Huizinga