Kabouters VV Niekerk krijgen dankzij de Rabobank professionele training!

De club heeft van de Rabobank een gift gekregen van €750,- Niekerk is druk bezig om meer jeugd te betrekken bij het sporten en het ledenaantal te laten groeien.

De vereniging heeft een belangrijke functie binnen het dorpsleven en een positieve groeiende jeugdafdeling speelt hierbij een belangrijke rol.

Een grote stap hierin is het binnenhalen van de Voetbaltechniekschool. Deze voetbalschool traint de jongste jeugd op de woensdagmiddag. Alle kinderen die bij onze club op voetbal komen zijn de eerste jaren verzekerd van kwalitatief goede en leuke trainingen.

Dankzij het extra budget van de Rabobank kan de club nu ook de allerjongste kinderen een goede start geven bij de voetbalclub.

Verder zal de club een deel van het budget gebruiken voor activiteiten het komende half jaar om nieuweleden te trekken. Hou hiervoor de website en nieuwsberichten goed in de gaten.

Rabobank bedankt!