Download het VV Niekerk aanmeldingsformulier [PDF] of vul onderstaand formulier in:

Aanmeldingsformulier senioren

Ondergetekende meldt zich aan als lid van de VV Niekerk.

Persoonsgegevens

Legitimatiebewijs (verplicht boven 16 jaar)

Invullen wat van toepassing is:

Voetbalverleden:

Eerder gespeeld bij:

Aanmelding

In een gezin met 3 leden wordt het contributiebedrag van het jongste kind gehalveerd (kinderen die al senior zijn uitgezonderd). Dit geldt alleen voor spelende leden.

Wijze van betaling:

U machtigt de VV Niekerk door uw rekeningnummer door te geven.

Vrijwilligers

VV Niekerk beschikt over een bloeiende jeugdafdeling. Voor een dorp met deze omvang mogen we best trots zijn op het aantal teams dat uitkomt in de competitie. Naast de spelende (jeugd)leden zijn de vrijwilligers het belangrijkste om deze club draaiende te houden. U begrijpt dat al die teams leiders nodig hebben die iedere zaterdag met groot enthousiasme langs de lijn staan. Dat door de week de training verzorgd moet worden om uw kind beter te maken. Dat de kleding gewassen moet worden. Bovendien wil de jeugdafdeling ook zorgen voor de activiteiten naast de competitie wedstrijden. Dat kunnen we niet zonder uw hulp. We bieden een sportief en gezellig team, een mooie club en de mogelijkheid voor uw kind om te groeien als voetballer. We hopen dat u als ouder ook uw steentje bij kunt dragen om uw en andere kinderen het voetbalplezier te kunnen garanderen. Daarom vragen we u meteen in onderstaande tabel aan te geven of u in bent, in wat voor functie dan ook, iets voor de vereniging te willen doen.

Pasfoto

Spelende leden dienen bij dit formulier een pasfoto toe te voegen.
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 67.11MB
Bezig met versturen