NIEKERK 1 KLAAR VOOR HET NIEUWE SEIZOEN.

Joey Witte is klaar voor zijn 2e seizoen als hoofdtrainer bij VV Niekerk.  In zijn eerste seizoen heeft Joey laten zien een goede hoofdtrainer te zijn. Er is een goede teamspirit binnen het 1e elftal en ook met supporters en bestuur heeft Joey een goede band. Daarnaast waren de resultaten niet onverdienstelijk maar helaas kwam aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer abrupt een einde door het Coronavirus.

Voor komend seizoen is de staf versterkt met Sjoerd Visser als assistent-trainer. Sjoerd heeft jarenlange ervaring bij verschillende clubs als trainer. Naast assistent-trainer en keeperstrainer bij Niekerk 1 is Sjoerd ook bestuurslid en verantwoordelijk voor de portefeuille Technische Zaken. Edwin Boshart, actief op diverse terreinen binnen de vereniging, zal ook komend jaar weer leider zijn bij Niekerk 1.  Daarnaast zijn we blij dat ook Johan Wiersma weer de vaste grensrechter is van ons 1e elftal.

De selectie wordt dit seizoen versterkt met Jeroen Beerlings, Patrick de Pender, Robert Smit, Jasper Sieplinga en Ger Ausma. Daarnaast sluiten er nog 3 talentvolle a junioren aan, namelijk Tom Guikema, Jurrian de Vries en Bernard Noorman. De concurrentie voor een basisplek in het 1e elftal is hiermee behoorlijk toegenomen. We beschikken dus over een mix van ervaren spelers en jong talent. Aan de technische staf om hier de juiste keuzes te maken.

De verwachtingen van de supporters worden door deze versterkingen niet onder stoelen of banken geschoven. Dromen mag, maar nu eerst maar hopen dat de opleving van het coronavirus binnen de perken blijft en dat er gewoon gevoetbald kan worden.

De trainingen van de selectie starten maandag 3 augustus en op dinsdag 11 augustus zal de eerste oefenwedstrijd thuis om 20.00 uur worden gespeeld tegen Veendam 1894.

Op de foto vlnr: Edwin Boshart, Joey Witte en Sjoerd Visser.