Nieuwe kleding van 100% Voetbal

De nieuwe team kledinglijn van 100 % voetbal van Sportmaat Groningen staat klaar. De teams van JO11-2 en MO17 zijn de eerste teams met de nieuwe kleding . Namens de sponsors Kapsalon Trendies en Eethuis Derde Perron staan de teams er weer prachtig op . Beide sponsors zijn al jaren lang sponsors bij onze jeugdteams.

Jeugd indeling 2018-2019

Beste Vv Niekerkers, spelers en ouders,

De afgelopen maanden is er weer gewerkt aan de indelingen door een grote groep mensen. Hierin willen wij iedereen bedanken voor zijn of haar bijdrage.

Alle leden moeten zich op hun eigen niveau kunnen ontwikkelen met plezier in het spel. De teamindeling zoals gepresenteerd is een voorlopige indeling welke te allen tijde nog gewijzigd kan worden.

Augustus/september zullen we weer starten met het nieuwe seizoen. Wij proberen spoedig al de informatie voor het nieuwe seizoen met u te delen hou hier voor de site in de gaten. In elk geval houden we in de eerste maanden een ouderavond, thema avond trainers en leider bijeenkomst…

Mochten er vragen zijn over de indelingen dan verzoeken we die te stellen via het volgende mailadres

jeugdafdeling@vvniekerk.nl

Wij wensen iedereen alvast een fijne vakantie en we zien elkaar in het nieuwe seizoen.

Met vriendelijke groet,

Jeugdcommissie VV Niekerk

 

Indelingen

Jo 10 8 en 7

Jo 12 en 11

Jo 14 en 13

Jo 19 17 en 15

Meiden onder 17

Familiedag + Mixtoernooi

Zaterdag 23 juni staat in het teken van de familiedag en het mixtoernooi. Om 11:00 start het programma voor de jeugd. De wedstrijden tegen de ouders beginnen om 12.00 uur. Het mixtoernooi voor de senioren start om 13:30.

Zorg er dus voor dat je iets eerder bent zodat je tijd hebt om je om te kleden. Voor de senioren zijn er shirts. Broekje, sokken, scheenbeschermers en voetbalschoenen dien je zelf mee te nemen. De jeugd moet dus zelf voor kleding zorgen.
De indeling van de teams en programma ontvangen jullie bij aankomst op het sportpark.

Alvast veel plezier!