Familiedag + Mixtoernooi

Zaterdag 23 juni staat in het teken van de familiedag en het mixtoernooi. Om 11:00 start de eerste wedstrijd voor de jeugd. De eerste senioren start om 13:30.

Zorg er dus voor dat je iets eerder bent zodat je tijd hebt om je om te kleden. Wij hebben voor jullie shirtjes maar broekje, sokken, scheenbeschermers en voetbalschoenen dien je zelf mee te nemen. De indeling van de teams en programma ontvangen jullie bij aankomst op het sportpark.

 

Wim Pruim benoemd tot Lid van Verdienste.

Afgelopen vrijdagavond is Wim Pruim benoemd als Lid van Verdienste. De Smidse had een verrassingsavond voor Wim georganiseerd en op deze avond vonden wij het passend om Wim te benoemen. Wim is al jarenlang een waardevol vrijwilliger voor VV Niekerk. Wim heeft verschillende functies bekleed binnen de vereniging. Een greep hieruit: Redactielid clubblad,Leider Niekerk 1 en 2, Wedstrijdsecretaris, Kantinebaas, Consul, Sponsorcommissie, etc. Het mixtoernooi, maar ook de kerstmannen van VV Niekerk zijn mede door Wim zijn ideeën tot stand gekomen. Zoals Wim zegt: vrijwilligerswerk doe je vrijwillig, het moet wel leuk zijn. We zijn Wim dankbaar voor zijn jarenlange inzet voor onze vereniging.

Geen reserve 2de klasse voor V.V. Niekerk 2

Ondanks de strijd die de mannen van zaterdag 2 hebben geleverd. Heeft Zaterdag 2 niet kunnen winnen van VVI 2. Er zijn wel prachtige foto’s gemaakt van de wedstrijd door Koos van der Velde. De foto’s zijn te zien op de onderstaande link:

https://myalbum.com/album/sH6UfG5OGx3e