Sportvelden gesloten

Gezien de maatregelen die worden genomen tegen de verspreiding van het Coronavirus en de 1,5 meter afstand die moet worden gehouden heeft het bestuur van VV Niekerk in overleg met de stichting sportvelden Eekeburen, besloten de voetbalvelden van VV Niekerk te sluiten. Wij hopen dat een ieder zich hieraan houdt, hierdoor strijden we met elkaar tegen het virus. Zodra de velden weer open zijn, laten we dit weten.

coronavirus

We zitten met elkaar in een uitzonderlijke situatie door het coronavirus. Er worden zeer veel maatregelen door de overheid genomen om de verspreiding van het virus te voorkomen. We krijgen echter berichten dat er veel kinderen in grote groepen op de voetbalvelden zijn. We zouden dit normaal alleen maar stimuleren, maar in deze tijden wordt dit toch afgeraden. We vragen daarom aan de ouders en verzorgers dit in de gaten te houden en dit met hun kinderen te bespreken.

We wensen iedereen veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur

Foto’s jubileumboek

Voor het jubileumboek zijn we opzoek naar foto’s vanaf 1995 tot heden. Uiteraard zijn oude fotos ook welkom. De foto’s mag je sturen naar henkkijf@gmail.com

Vrijwilligersavond

Beste Vrijwilliger,

Als vrijwilligers zorg je ervoor dat het voetballen en alles er omheen mede mogelijk wordt gemaakt. We zijn je daarvoor zeer dankbaar. Daarom nodigen we jou uit voor de vrijwilligers avond op zaterdag 29 februari. We hopen van harte dat jij hierbij aanwezig kunt zijn. Je partner is natuurlijk ook van harte welkom.

Namens het bestuur,

Auke Henk Doornbosch

Voorzitter

 

 

Klaverjassen avond 28 februari

28 februari 2020 is er weer klaverjassen om 20:00.

Kabouters VV Niekerk krijgen dankzij de Rabobank professionele training!

De club heeft van de Rabobank een gift gekregen van €750,- Niekerk is druk bezig om meer jeugd te betrekken bij het sporten en het ledenaantal te laten groeien.

De vereniging heeft een belangrijke functie binnen het dorpsleven en een positieve groeiende jeugdafdeling speelt hierbij een belangrijke rol.

Een grote stap hierin is het binnenhalen van de Voetbaltechniekschool. Deze voetbalschool traint de jongste jeugd op de woensdagmiddag. Alle kinderen die bij onze club op voetbal komen zijn de eerste jaren verzekerd van kwalitatief goede en leuke trainingen.

Dankzij het extra budget van de Rabobank kan de club nu ook de allerjongste kinderen een goede start geven bij de voetbalclub.

Verder zal de club een deel van het budget gebruiken voor activiteiten het komende half jaar om nieuweleden te trekken. Hou hiervoor de website en nieuwsberichten goed in de gaten.

Rabobank bedankt!

IK WORD SCHEIDSRECHTER!

Wij bij V.V. Niekerk zoeken met spoed nieuwe scheidsrechters die willen fluiten bij VV.Niekerk. We willen jonge scheidsrechters opleiden, dus speel jij in de Jo15, Jo17, Mo19. of Jo19 meld je snel aan. Lijkt het je wat maar twijfel je een beetje? Geen probleem. Je kun altijd een keer proberen of een even meelopen om te kijken of je het leuk vind.

Naast scheidsrechters voor de jeugd, zijn wij ook op zoek naar scheidsrechters voor de senioren. Ben jij een speler, oud-speler of oud-scheidsrechter. Je bent van harte welkom.

Elk jaar worden er in Nederland meer dan 750.000 wedstrijden gespeeld. De scheidsrechter helpt, in
Dan zijn we op zoek naar Scheidsrechter voor de seniorenteams ,
Dus spelers of oud spelers of oud scheidsrechters meld je aan bij ons !

Elk jaar worden er 750.000 voetbalwedstrijden gespeeld. De scheidsrechter helpt, in samenwerking met trainers en spelers, deze wedstrijden in goede banen te leiden. Een belangrijke rol dus!

Lijkt fluiten jou leuk? Kom het dan eens proberen!

Namens de Scheidsrechter commissie

Fre Huizinga

Nieuwjaarsborrel 4 januari

LET OP: 21 december gaat door, aangepaste tijden!

Zaterdag 21 december staan er verschillende activiteiten gepland. Echter door het inhalen van de wedstrijd V.V.Niekerk 1 – Heracliden 1 zal het schema enigszins worden aangepast. Deze wedstrijd zal gespeeld worden om 14.00u op Sportpark Eekeburen. Alle activiteiten zullen volgens schema gespeeld worden behalve “Niekerk 1 – Oud Niekerk 1”. Deze wedstrijd zal gespeeld worden om 15.15u.

Mochten jullie meer informatie willen over de activiteiten of de invulling hiervan kunt u contact opnemen met Jelmer Kijf (0625015880)