Indeling mixtoernooi 2019

Scheidsrechters bedankt!

Het seizoen zit er op voor ons scheidsrechters, met hulp van vele mensen hebben we het weer gered .
Bram Folkerts is gestopt als scheidsrechter. Bram heeft vele jaren de jeugd gefloten waarvoor dank.
Johan Doornbosch is gestopt met zijn werk in de scheidsrechterscommissie maar we zullen Johan zo nu en dan toch zien fluiten op de velden in Niekerk . Johan bedankt voor je inzet .
Dan komen bij een bijzonder iemand. Oeds Bakker heeft vanaf het begin mee gedaan in de scheidsrechterscommissie. Daarvoor was hij al jaren lang actief als scheidsrechter, bestuurslid  en als voetballer .
Oeds we willen je bedanken voor al die jaren inzet bij de VV.Niekerk, respect voor jou is hier zeker op zijn plaats . We willen graag later stil staan bij jouw afscheid maar voor nu bedankt en ik hoop je nog vaak te zien op het voetbalveld . Geniet van je voetbalpensioen en het ga jullie goed .
We hebben na Fokko vd Heide, ook Jan Hartog bereid gevonden om plaats te nemen in de scheidsrechterscommissie. Jan welkom bij de groep en we hopen dat je veel plezier hebt aan je nieuwe uitdaging .
Dan wil ik graag de spelers en leiders bedanken voor hun inzet voor het fluiten van hun wedstrijd bij de jeugd maar natuurlijk ook de scheidsrechter die weer hebben gefloten .
Fijne vakantie allemaal en tot augustus .
Met vriendelijke groet,
Fre Huizinga

V.V. Niekerk familiedag

Vrijwilligers drie provinciën toernooi, bedankt!

Helaas zaten de weergoden dit jaar niet geheel mee met drie provinciën toernooi, maar wat hebben deze toppers weer een mooi toernooi neergezet.

Bedankt namens de jeugdcommissie en jeugdleider voor alle moeite en goede zorgen.

P.s. ook bedanken we de vrijwilligers, scheidsrechters, ehbo, ouders etc.

Indeling jeugd 2019-2020

Beste VV Niekerkers, spelers en ouders,

De afgelopen maanden is er weer gewerkt aan de indelingen door een grote groep mensen. Hierin willen wij iedereen bedanken voor zijn of haar bijdrage.

Alle leden moeten zich op hun eigen niveau kunnen ontwikkelen met plezier in het spel. De teamindeling zoals gepresenteerd is een voorlopige indeling welke te allen tijde nog gewijzigd kan worden.

Augustus/september zullen we weer starten met het nieuwe seizoen. Wij proberen spoedig al de informatie voor het nieuwe seizoen met u te delen hou hier voor de site in de gaten. In elk geval houden we in de eerste maanden een ouderavond, thema avond trainers en leider bijeenkomst…

Mochten er vragen zijn over de indelingen dan verzoeken we die bij voorkeur per mail te stellen via jeugdafdeling@vvniekerk.nl of persoonlijk/telefonisch bij de coördinatoren.  

Meiden, Jo 19 en Jo 17 Henk de Vries

Jo 15/Jo 13 Mirjan Tilman

Jo 12 – Jo 11 – Jo 10 Ronald Huizinga

Jo 8 en Jo 9 Patricia de Vries

Wij wensen iedereen alvast een fijne vakantie en we zien elkaar in het nieuwe seizoen.

Met vriendelijke groet,

Jeugdcommissie VV Niekerk

Bekijk hier de indeling 

 

Drie provinciën toernooi

Ieder jaar organiseren wij bij de V.V. Niekerk het drie provinciën toernooi in Niekerk. Dit jaar zal het plaatsvinden op 13, 14 en 15 juni. Wij hopen jullie allemaal te zien op het sportpark.

Uitslag klaverjassen 31 mei

Nacompetitie Zaterdag 1

Zoals een ieder van Niekerk weet, moeten wij ons op gaan maken voor de nacompetitie!!! Graag zouden wij aankomende zaterdag iedereen willen vragen om onze jongens van het zaterdag 1 te steunen om alles te kunnen geven. Zodat Niekerk in de 3e klasse blijft! Eerst aankomende zaterdag thuis tegen Harkema Opeinde en bij winst op neutraal terrein tegen Helpman.

STEUN NIEKERK 1

Jeugd neem trommels mee en help ons ook naar de winst!

Steenhuis makelaar nieuwe hoofdsponsor V.V. Niekerk

Steenhuis makelaars heeft haar naam voor 5 jaar verbonden als hoofdsponsor van de VV Niekerk. Jos Kremer en Marco Oosting vinden het belangrijk om lokaal betrokken te zijn in hun werkgebied en door deze sponsoring hopen ze ook nog eens mee te helpen aan de leefbaarheid van NOF. Wij zijn trots op deze samenwerking voor de komende jaren. Namens het bestuur wil ik onze sponsorcommissie bedanken voor hun professionele en doortastende houding tijdens de onderhandelingen als dus Auke Henk Doornbosch (de voorzitter).

Klaverjassen 31 mei

We nog 1 keer gaan klaverjassen op 31 mei. Open klaverjasavond. We spelen 4 bomen. Aanvang 19:30. Inleg € 7,50. Iedereen prijs!!