Steenhuis makelaar nieuwe hoofdsponsor V.V. Niekerk

Steenhuis makelaars heeft haar naam voor 5 jaar verbonden als hoofdsponsor van de VV Niekerk. Jos Kremer en Marco Oosting vinden het belangrijk om lokaal betrokken te zijn in hun werkgebied en door deze sponsoring hopen ze ook nog eens mee te helpen aan de leefbaarheid van NOF. Wij zijn trots op deze samenwerking voor de komende jaren. Namens het bestuur wil ik onze sponsorcommissie bedanken voor hun professionele en doortastende houding tijdens de onderhandelingen als dus Auke Henk Doornbosch (de voorzitter).

Klaverjassen 31 mei

We nog 1 keer gaan klaverjassen op 31 mei. Open klaverjasavond. We spelen 4 bomen. Aanvang 19:30. Inleg € 7,50. Iedereen prijs!!

Lid van verdienste Wim Pruim overleden.

Wij zijn verdrietig door het overlijden van ons lid van verdienste Wim Pruim. Wim heeft in verschillende functies veel voor onze vereniging en onze leden betekend. Wij zijn hem veel dank verschuldigd.

In gedachten zijn we bij Froukje en haar naaste familie. We wensen hen veel sterkte met dit verlies.

Bestuur V.V.Niekerk

Wedstrijd Niekerk 1 – Waskemeer 1

De wedstrijd Niekerk 1 – Waskemeer 1 van zaterdag 13 april zal worden gespeeld in Waskemeer om 14:00.

Kleding verkoop V.V. Niekerk

Kaboutervoetbal

Nieuwe blessurepartner Fysiotherapie Niekerk

Kornelis Datema, een van onze oudste leden, overleden.

Ons bereikte het trieste nieuws dat een van onze oudste leden, Kornelis Datema is overleden. Wij wensen de familie veel sterkte.

Vrijwilligersavond 2 maart

Op 2 maart organiseren we weer de befaamde vrijwilligersavond, om een ieder van jullie te bedanken voor je inzet voor de vereniging. Uiteraard zijn, net als andere jaren, jullie partners ook welkom.
Opgave is niet nodig.
We hopen tot dan!

Nieuwe hoofdtrainer seizoen 2019-2020

Joey Witte wordt de nieuwe hoofdtrainer van v.v. Niekerk. De uit Groningen afkomstige Witte is op dit moment assistent trainer bij Oranje Nassau Groningen en jeugdtrainer bij GRC Groningen. Als
voetballer verdiende hij zijn sporen bij Bakkeveen en GRC. Niekerk hoopt dat zijn enthousiasme en ambitie, maar vooral de jeugdige bezieling zal bijdragen aan de sportieve doelstellingen. Technische commissie, spelersraad en bestuur hebben alle vertrouwen in de 29-jarige trainer en zien in hem een waardig opvolger van Roy Kamps.