Activiteit op de velden

Heerlijk om weer activiteit op het veld te zien. Donderdag een zeer geslaagde sport&spel Clinic, gegeven door Het Verschil.

Training jeugd

Goed nieuws, vanaf volgende week starten we weer met de trainingen voor de kinderen t/m 12 jaar.
Jo7 t/m Jo10 : Woensdag van 15.00 -16.00 uur
Jo 12: Donderdag van 19.00-20.00 uur

Wel zijn er een aantal spelregels om weer veilig samen te sporten. Lees daarom bijgevoegde poster goed door.

Overlijden Egebert Renkema

Ons bereikte het trieste nieuws dat ons lid Egbert Renkema is overleden.

Met dank denken wij terug aan wat Egbert voor ons als vereniging heeft betekend. Met name de laatste jaren als voorzitter van de stichting SVE met de aanleg van het kunstgrasveld en de verbetering van het sportpark.

Wij wensen de familie veel sterkte.

Sportvelden gesloten

Gezien de maatregelen die worden genomen tegen de verspreiding van het Coronavirus en de 1,5 meter afstand die moet worden gehouden heeft het bestuur van VV Niekerk in overleg met de stichting sportvelden Eekeburen, besloten de voetbalvelden van VV Niekerk te sluiten. Wij hopen dat een ieder zich hieraan houdt, hierdoor strijden we met elkaar tegen het virus. Zodra de velden weer open zijn, laten we dit weten.

coronavirus

We zitten met elkaar in een uitzonderlijke situatie door het coronavirus. Er worden zeer veel maatregelen door de overheid genomen om de verspreiding van het virus te voorkomen. We krijgen echter berichten dat er veel kinderen in grote groepen op de voetbalvelden zijn. We zouden dit normaal alleen maar stimuleren, maar in deze tijden wordt dit toch afgeraden. We vragen daarom aan de ouders en verzorgers dit in de gaten te houden en dit met hun kinderen te bespreken.

We wensen iedereen veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur

Foto’s jubileumboek

Voor het jubileumboek zijn we opzoek naar foto’s vanaf 1995 tot heden. Uiteraard zijn oude fotos ook welkom. De foto’s mag je sturen naar henkkijf@gmail.com

Vrijwilligersavond

Beste Vrijwilliger,

Als vrijwilligers zorg je ervoor dat het voetballen en alles er omheen mede mogelijk wordt gemaakt. We zijn je daarvoor zeer dankbaar. Daarom nodigen we jou uit voor de vrijwilligers avond op zaterdag 29 februari. We hopen van harte dat jij hierbij aanwezig kunt zijn. Je partner is natuurlijk ook van harte welkom.

Namens het bestuur,

Auke Henk Doornbosch

Voorzitter

 

 

Klaverjassen avond 28 februari

28 februari 2020 is er weer klaverjassen om 20:00.

Kabouters VV Niekerk krijgen dankzij de Rabobank professionele training!

De club heeft van de Rabobank een gift gekregen van €750,- Niekerk is druk bezig om meer jeugd te betrekken bij het sporten en het ledenaantal te laten groeien.

De vereniging heeft een belangrijke functie binnen het dorpsleven en een positieve groeiende jeugdafdeling speelt hierbij een belangrijke rol.

Een grote stap hierin is het binnenhalen van de Voetbaltechniekschool. Deze voetbalschool traint de jongste jeugd op de woensdagmiddag. Alle kinderen die bij onze club op voetbal komen zijn de eerste jaren verzekerd van kwalitatief goede en leuke trainingen.

Dankzij het extra budget van de Rabobank kan de club nu ook de allerjongste kinderen een goede start geven bij de voetbalclub.

Verder zal de club een deel van het budget gebruiken voor activiteiten het komende half jaar om nieuweleden te trekken. Hou hiervoor de website en nieuwsberichten goed in de gaten.

Rabobank bedankt!