Vacatures

Vereniging

Een samenwerkingsvorm waarbij meerdere personen op voet van gelijkheid trachten een bepaald doel te verwezenlijken of een bepaalde activiteit te ontplooien, zonder dat hieraan commerciële belangen ten grondslag liggen.

Verenigen doen we samen, V.V. Niekerk is geen bedrijf, maar ONZE club. Daarom zijn we op zoek naar een aantal enthousiaste mensen die onderstaande vacatures willen vervullen.

Schoonmaak kleedkamers

Bijna iedere dag worden de kleedkamers intensief gebruikt na noeste arbeid op de groene velden. We willen dat onze leden iedere dag van een nette en schone kleedkamer gebruik kunnen maken.

Twee keer in de week dienen de kleedkamers schoongemaakt te worden. De vacature is beschikbaar voor meerdere personen, zodat de lasten verdeeld kunnen worden. Iedere week met een groepje wat arbeid verrichten en daarna een welverdiende kop koffie en een plak cake, verenigen is vooral gezellig

 

Bij interesse in bovenstaande vacature, graag contact opnemen met Sander Oosting, e-mail s.oosting@live.nl of tel. 0620438038

Nieuwe teamkleding Dames

Hummel tuintotaal uit Noordhorn heeft onze Dames team weer in een nieuwe teamkleding gezet , Jeroen Hummel is al jaren lang de shirtsponsor van het Dames team.

Opening kunstgrasveld 31 oktober

De week van de scheidsrechter 2017

Bij de VV.Niekerk is het normaal dat er elke week een scheidsrechter is bij de wedstrijden , maar is dat wel zo normaal? Wij dagen de teams uit om de scheidsrechter eens op een mooie manier te bedanken in de week van de scheidsrechter . Laat het maar zien wat het jullie waard is dat er elke week een scheidsrechter is . Wie van de de teams heeft een mooi plan om de scheidsrechter te bedanken .

Klusdagen bij V.V. Niekerk

Beste allemaal,
Iedereen heeft inmiddels kunnen aanschouwen dat ons kunstgrasveld is aangelegd. En oprecht mogen we zeggen dat het er prima uitziet.

Als Stichting SVE en VV Niekerk willen wij het complex nu netjes houden en de velden goed onderhouden. Dit zijn we ook verplicht nu alles is geprivatiseerd, wat inhoudt dat het onderhoud door of in opdracht van ons moet worden uitgevoerd. De complexe onderhoudswerkzaamheden worden uitbesteed aan gespecialiseerde bedrijven. Daarnaast verzorgt Gemeente Grootegast het maaien van de velden.

Er blijven echter ook genoeg werkzaamheden over die wij zelf kunnen uitvoeren met behulp van jullie. Het idee is om tweemaal per jaar te gaan klussen rondom de velden. Op deze manier hopen wij, door gezamenlijk de schouder eronder te zetten, het complex te onderhouden. De vereniging is immers van ons allemaal.

De eerste klusdag is op zaterdag 21 oktober vanaf 8.30 uur
De werkzaamheden betreffen o.a:
* verwijderen ballenvanger
* snoeien struikgewas
* maaien grasranden
* vastzetten gaasafscheiding
* etc.

Kortom noteer het in jullie agenda en we hopen jullie te zien op zaterdag 21
oktober. De koffie staat klaar en na afloop wordt er gezorgd voor een hapje.
Indien mogelijk graag voor de benoemde werkzaamheden beschikbaar materiaal meenemen.

MC1 met de Shirtsponsor Rozema

Gezocht: Trainer JO7 en JO8

We zijn zoek naar iemand die binnenkort kinderen JO7 en JO8 training wil geven.

Heb jij interesse? Mail dan naar jeugdafdeling@vvniekerk.nl

 

 

V.V. Niekerk – Be Quick 1887

Kleding- en tassenverkoop Sportmaat 18 oktober

Op woensdag 18 oktober vanaf 18:00 – 20:00 is Sportmaat bij VV Niekerk. Dit betekent dat er in de kantine van VV Niekerk kleding te koop is.

Klaverjassen bij de VV Niekerk.

De R zit weer in de maand dus wij gaan weer. Klaverjassen bij de VV Niekerk. Dit gebeurd op de laatste vrijdag van de maand mits het wedstrijdschema dit toelaat.

Wanneer; Vrijdag 29 September 20:00 uur
Waar; Kantine VV. Niekerk: Sportpark Eekeburen, Smidshornerweg 51, 9822 TL Niekerk
Tel. 0594 503209

Inleg € 5,00