Vrijwilligers avond 17 februari 2018

De vrijwilligersavond zal gehouden worden op 17 februari, de uitnodiging komt nog, maar zet de datum alvast in je agenda.

Nieuwe kleding voor JO 19

De oudste voetballende jeugd  van de V.V. Niekerk de JO19  is weer in nieuwe teamkleding gezet door Installatiebedrijf Johan Wilgenburg uit Niekerk . Al jaren lang is Wilgenburg sponsor van jeugdteams van de V.V. Niekerk en nu teamsponsor van de JO19. Installatiebedrijf Johan Wilgenburg is een zeer veelzijdig installatiebedrijf in het Zuidelijk Westerkwartier in Groningen.

De kerstman op 23 december

Beste vrijwilligers,
 
Vrijwilliger worden is een kunst
Vrijwilligers krijgen is een gunst
Vrijwilligers hebben is een geluk
Vrijwilliger blijven een meesterstuk
        Want vrijwilliger zijn
Is vrijwillig maar niet vrijblijvend
Is verbonden maar niet gebonden
Is onbetaalbaar maar niet te koop
Is positief denken en doen met als doel 
Voor de ander en jezelf een goed gevoel
Al lijkt het soms weinig wat je doet
Je geeft veel meer dan je zelf vermoedt
Bedenk dus je bent beslist niet overbodig
Want iedere vrijwilliger is hard nodig
Daarom is de kerstman is dit jaar op 23 december in de kantine aanwezig. Je bent van harte uitgenodigd om daar je kerstpresentje op te halen. Tussen 15.00 en 18.00 uur zal de kerstman aanwezig zijn.
 
We hopen tot dan!

Kun je niet komen, dan kun je je presentje in de maand januari in de kantine afhalen.

 

Arbitragecongres 20 januari

Zaterdag 20 januari organiseert de COVS samen met de KNVB een arbitragecongres in Assen.
We willen graag iedereen uit Noord-Nederland uitnodigen die affiniteit heeft met arbitrage!

Wat: Arbitragecongres Noord (zie bijlage)
Wanneer: 20 januari van 09.00-16.00 uur
Voor wie: Arbitrage-liefhebbers (scheidsrechters (KNVB officials, clubscheidsrechters, zaalscheidsrechters), assistenten, rapporteurs, coaches, praktijkbegeleiders, coördinatoren etc.)
Prijs: Gratis

Aanmelden via Inschrijflink:

https://knvb-digitaal.sportlink.com/activitydetails.jsp?activityid=12262009

Flyer

Flyer Arbitragecongress

Woensdag 13-12-2017: Geen training

Er is vanavond(13-12-2017) geen training.

Snertactie zaterdag 16 december 2017

A.s. zaterdag 16 december 2017 is weer de jaarlijkse snertactie van onze vereniging. Vanaf 10.00 uur kunt u de jeugdleden weer aan uw deur verwachten. U laat onze jeugdleden toch niet met volle snertpotten bij uw deur staan! De gehele opbrengst van deze actie komt geheel ten goede aan onze jeugdafdeling.Wilt u alvast bestellen? Dat kan! Geef uw bestellingen alvast door aan Johan Smit via johanenaly@home.nl. Ook is de snert 16 december 2017 verkrijgbaar in de kantine.

Roy Kamps ook in 2018-2019 hoofdtrainer V.V. Niekerk

De spelersgroep en het bestuur van VV Niekerk zijn blij met het aanblijven van Roy Kamps als hoofdtrainer van derdeklasser VV Niekerk voor het seizoen 2018-2019. Roy Kamps heeft bij zijn aanstelling in 2017 al aangegeven dat hij niet voor één jaar naar VV Niekerk wil komen. De ambitieuze en gedreven trainer heeft een positieve invloed op de spelersgroep. De eerste resultaten zijn veelbelovend. Daarnaast draagt Roy Kamps het verenigingsleven een warm hart toe. Daarom was  de beslissing dan ook niet moeilijk om het seizoen 2018-2019 met elkaar verder te gaan.

24-uursloop V.V. Niekerk

Op vrijdag 22 en zaterdag 23 december organiseert het 1e elftal van VV Niekerk een 24-uursloop op Sportpark Eekeburen. Tijdens deze sponsorloop zullen de spelers en de technische staf rondjes om het nieuwe kunstgrasveld gaan lopen, verdeeld over 24 uur en in duo’s, met als doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het trainingskamp van het 1e elftal op Ameland in januari. De afgelopen weken zijn spelers en staf dan ook actief op pad geweest om sponsoren te vinden. Echter zal niet de gehele opbrengst hiervoor bedoeld zijn, want de club heeft de afgelopen jaren namelijk heel veel voor het eerste elftal betekent en daarom willen zij ook graag wat terug doen. Een deel van de opbrengst zal daarom dan ook gedoneerd worden aan de jeugdafdeling. Dit bedrag zal aan het eind van de 24-uursloop bekend worden gemaakt.

Zie poster voor het programma en tijdschema.

Verder zijn er rondom de loop verschillende leuke activiteiten, zoals Het Rad van Fortuin en het welbekende Goalmaster, staan er diverse kraampjes met versnaperingen en is er gezellige muziek. Om het jaar op een leuke manier met elkaar af te sluiten is er na afloop van het programma groot feest in de kantine met als thema Après-ski waarbij degene met het leukste outfit in de prijzen zal vallen.

Iedereen is van harte welkom!

Vacatures

Vereniging

Een samenwerkingsvorm waarbij meerdere personen op voet van gelijkheid trachten een bepaald doel te verwezenlijken of een bepaalde activiteit te ontplooien, zonder dat hieraan commerciële belangen ten grondslag liggen.

Verenigen doen we samen, V.V. Niekerk is geen bedrijf, maar ONZE club. Daarom zijn we op zoek naar een aantal enthousiaste mensen die onderstaande vacatures willen vervullen.

Schoonmaak kleedkamers

Bijna iedere dag worden de kleedkamers intensief gebruikt na noeste arbeid op de groene velden. We willen dat onze leden iedere dag van een nette en schone kleedkamer gebruik kunnen maken.

Twee keer in de week dienen de kleedkamers schoongemaakt te worden. De vacature is beschikbaar voor meerdere personen, zodat de lasten verdeeld kunnen worden. Iedere week met een groepje wat arbeid verrichten en daarna een welverdiende kop koffie en een plak cake, verenigen is vooral gezellig

 

Bij interesse in bovenstaande vacature, graag contact opnemen met Sander Oosting, e-mail s.oosting@live.nl of tel. 0620438038