Kantine maatregelen

Afgelopen zaterdag is het voetbalseizoen met aangepaste maatregelen ivm Corona weer begonnen. Zo was ook de kantine weer geopend. Helaas heeft het bestuur moeten constateren dat de maatregelen onvoldoende waren en dat de regels en adviezen niet werden nageleefd. Wij zijn hier met elkaar verantwoordelijk voor, ook voor de veiligheid van onze vrijwilligers. Er zullen daarom een aantal aanpassingen worden doorgevoerd. Hopelijk is dit voldoende en realiseert iedereen zich dat we het met elkaar zullen moeten doen. Houd je aan de regels die zijn opgesteld, zo houden we het leuk. Wij gaan geen vrijwilligers vragen om als agent te gaan optreden. Als blijkt dat de regels onvoldoende worden nageleefd en er wederom teveel mensen in de kantine zijn, zijn wij genoodzaakt vergaande maatregelen te nemen.
Het Bestuur
DE REGELS!
1. De hoofdingang is de entree, de uitgang is langs de toiletten, tegen de stroom in lopen is niet toegestaan.
2.Vul het registratieformulier in.
3. Er zijn een beperkt aantal zitplaatsen in de kantine(34). De stoelen of krukken mag je niet verplaatsen, deze zijn op afstand van elkaar geplaatst.
4. Als alle 34 zitplaatsen bezet zijn, mag je een drankje aan de bar kopen en meenemen naar buiten. Houd ook buiten voldoende afstand.
5. De keuken is gesloten.
6. De toiletten in de kantine zijn gesloten. Je kunt gebruik maken van de toiletten in de Unit.
7. Volg de aanwijzingen van het kantine personeel op.
8. Als de 1,5 meter niet meer door de bezoekers wordt nageleefd zal de kantine worden gesloten.
9. De openings- en sluitingstijden worden naar de omstandigheden aangepast en gecommuniceerd via Facebook en in de kantine
10. De Unit zal vanaf heden worden gebruikt als bestuurskamer. Dit voorkomt kruisverkeer bij de ingang van de kantine. Tevens is er in de Unit voldoende ruimte om de 1,5 meter aan te houden.
MONDKAPJES DRAGEN NAAR UITWEDSTRIJDEN
Bij het rijden naar uitwedstrijden verwacht het bestuur dat spelers vanaf 13 jaar, leiders en chauffeurs mondkapjes dragen in de auto. Dit is conform het advies van de overheid.

NIEKERK 1 KLAAR VOOR HET NIEUWE SEIZOEN.

Joey Witte is klaar voor zijn 2e seizoen als hoofdtrainer bij VV Niekerk.  In zijn eerste seizoen heeft Joey laten zien een goede hoofdtrainer te zijn. Er is een goede teamspirit binnen het 1e elftal en ook met supporters en bestuur heeft Joey een goede band. Daarnaast waren de resultaten niet onverdienstelijk maar helaas kwam aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer abrupt een einde door het Coronavirus.

Voor komend seizoen is de staf versterkt met Sjoerd Visser als assistent-trainer. Sjoerd heeft jarenlange ervaring bij verschillende clubs als trainer. Naast assistent-trainer en keeperstrainer bij Niekerk 1 is Sjoerd ook bestuurslid en verantwoordelijk voor de portefeuille Technische Zaken. Edwin Boshart, actief op diverse terreinen binnen de vereniging, zal ook komend jaar weer leider zijn bij Niekerk 1.  Daarnaast zijn we blij dat ook Johan Wiersma weer de vaste grensrechter is van ons 1e elftal.

De selectie wordt dit seizoen versterkt met Jeroen Beerlings, Patrick de Pender, Robert Smit, Jasper Sieplinga en Ger Ausma. Daarnaast sluiten er nog 3 talentvolle a junioren aan, namelijk Tom Guikema, Jurrian de Vries en Bernard Noorman. De concurrentie voor een basisplek in het 1e elftal is hiermee behoorlijk toegenomen. We beschikken dus over een mix van ervaren spelers en jong talent. Aan de technische staf om hier de juiste keuzes te maken.

De verwachtingen van de supporters worden door deze versterkingen niet onder stoelen of banken geschoven. Dromen mag, maar nu eerst maar hopen dat de opleving van het coronavirus binnen de perken blijft en dat er gewoon gevoetbald kan worden.

De trainingen van de selectie starten maandag 3 augustus en op dinsdag 11 augustus zal de eerste oefenwedstrijd thuis om 20.00 uur worden gespeeld tegen Veendam 1894.

Op de foto vlnr: Edwin Boshart, Joey Witte en Sjoerd Visser.

Jeugdindeling 2020/2021

Hoewel we nog niet precies weten wanneer we weer van start mogen, hebben wij al wel gekeken naar de jeugdindeling voor seizoen 2020/2021. Klik hieronder voor de teamindeling.

Indeling jeugdteams 2020:2021

Corona update

Ons voetbaljaar is abrupt gestopt door de corona. Ik hoop dat jullie allemaal gezond zijn gebleven en blijven. Hoe het het verder gaat weten we niet, mogen we weer wedstrijden spelen in september? Niets is zeker dus we moeten maar rustig afwachten op wat er komt.
Wij willen jullie graag bedanken voor jullie medewerking Scheidsrechters, spelers en leiders om alle wedstrijden weer tot een goed einde te brengen .
We hopen dat we weer een beroep op jullie mogen doen in het nieuwe seizoen, alvast een fijne vakantie en blijf gezond .
Met vriendelijke groet,
Fre Huizinga namens de scheidsrechter commissie .

Activiteit op de velden

Heerlijk om weer activiteit op het veld te zien. Donderdag een zeer geslaagde sport&spel Clinic, gegeven door Het Verschil.

Training jeugd

Goed nieuws, vanaf volgende week starten we weer met de trainingen voor de kinderen t/m 12 jaar.
Jo7 t/m Jo10 : Woensdag van 15.00 -16.00 uur
Jo 12: Donderdag van 19.00-20.00 uur

Wel zijn er een aantal spelregels om weer veilig samen te sporten. Lees daarom bijgevoegde poster goed door.

Overlijden Egebert Renkema

Ons bereikte het trieste nieuws dat ons lid Egbert Renkema is overleden.

Met dank denken wij terug aan wat Egbert voor ons als vereniging heeft betekend. Met name de laatste jaren als voorzitter van de stichting SVE met de aanleg van het kunstgrasveld en de verbetering van het sportpark.

Wij wensen de familie veel sterkte.

Sportvelden gesloten

Gezien de maatregelen die worden genomen tegen de verspreiding van het Coronavirus en de 1,5 meter afstand die moet worden gehouden heeft het bestuur van VV Niekerk in overleg met de stichting sportvelden Eekeburen, besloten de voetbalvelden van VV Niekerk te sluiten. Wij hopen dat een ieder zich hieraan houdt, hierdoor strijden we met elkaar tegen het virus. Zodra de velden weer open zijn, laten we dit weten.

coronavirus

We zitten met elkaar in een uitzonderlijke situatie door het coronavirus. Er worden zeer veel maatregelen door de overheid genomen om de verspreiding van het virus te voorkomen. We krijgen echter berichten dat er veel kinderen in grote groepen op de voetbalvelden zijn. We zouden dit normaal alleen maar stimuleren, maar in deze tijden wordt dit toch afgeraden. We vragen daarom aan de ouders en verzorgers dit in de gaten te houden en dit met hun kinderen te bespreken.

We wensen iedereen veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur

Foto’s jubileumboek

Voor het jubileumboek zijn we opzoek naar foto’s vanaf 1995 tot heden. Uiteraard zijn oude fotos ook welkom. De foto’s mag je sturen naar henkkijf@gmail.com