Kabouters VV Niekerk krijgen dankzij de Rabobank professionele training!

De club heeft van de Rabobank een gift gekregen van €750,- Niekerk is druk bezig om meer jeugd te betrekken bij het sporten en het ledenaantal te laten groeien.

De vereniging heeft een belangrijke functie binnen het dorpsleven en een positieve groeiende jeugdafdeling speelt hierbij een belangrijke rol.

Een grote stap hierin is het binnenhalen van de Voetbaltechniekschool. Deze voetbalschool traint de jongste jeugd op de woensdagmiddag. Alle kinderen die bij onze club op voetbal komen zijn de eerste jaren verzekerd van kwalitatief goede en leuke trainingen.

Dankzij het extra budget van de Rabobank kan de club nu ook de allerjongste kinderen een goede start geven bij de voetbalclub.

Verder zal de club een deel van het budget gebruiken voor activiteiten het komende half jaar om nieuweleden te trekken. Hou hiervoor de website en nieuwsberichten goed in de gaten.

Rabobank bedankt!

IK WORD SCHEIDSRECHTER!

Wij bij V.V. Niekerk zoeken met spoed nieuwe scheidsrechters die willen fluiten bij VV.Niekerk. We willen jonge scheidsrechters opleiden, dus speel jij in de Jo15, Jo17, Mo19. of Jo19 meld je snel aan. Lijkt het je wat maar twijfel je een beetje? Geen probleem. Je kun altijd een keer proberen of een even meelopen om te kijken of je het leuk vind.

Naast scheidsrechters voor de jeugd, zijn wij ook op zoek naar scheidsrechters voor de senioren. Ben jij een speler, oud-speler of oud-scheidsrechter. Je bent van harte welkom.

Elk jaar worden er in Nederland meer dan 750.000 wedstrijden gespeeld. De scheidsrechter helpt, in
Dan zijn we op zoek naar Scheidsrechter voor de seniorenteams ,
Dus spelers of oud spelers of oud scheidsrechters meld je aan bij ons !

Elk jaar worden er 750.000 voetbalwedstrijden gespeeld. De scheidsrechter helpt, in samenwerking met trainers en spelers, deze wedstrijden in goede banen te leiden. Een belangrijke rol dus!

Lijkt fluiten jou leuk? Kom het dan eens proberen!

Namens de Scheidsrechter commissie

Fre Huizinga

Nieuwjaarsborrel 4 januari

LET OP: 21 december gaat door, aangepaste tijden!

Zaterdag 21 december staan er verschillende activiteiten gepland. Echter door het inhalen van de wedstrijd V.V.Niekerk 1 – Heracliden 1 zal het schema enigszins worden aangepast. Deze wedstrijd zal gespeeld worden om 14.00u op Sportpark Eekeburen. Alle activiteiten zullen volgens schema gespeeld worden behalve “Niekerk 1 – Oud Niekerk 1”. Deze wedstrijd zal gespeeld worden om 15.15u.

Mochten jullie meer informatie willen over de activiteiten of de invulling hiervan kunt u contact opnemen met Jelmer Kijf (0625015880)

De helden van weleer in actie tegen de huidige sterren!

Beste (oud)spelers en supporters van de V.V.Niekerk,

Zaterdag 21 december belooft een spectaculaire dag te worden. Op deze zaterdag komen de helden
van weleer in actie tegen de huidige sterren! Naast de wedstrijden zullen er diverse activteiten zijn.
Waaronder een kleintje kerstmarkt, rad van avontuur en live muziek. Kortom, een en al gezelligheid.

Schema:
Oud zaterdag 2 – Zaterdag 2
Aanvang 12.45u
Spelen om 13.30u

Oud Zaterdag 1 – Zaterdag 1
Aanvang 13.30u
Spelen om 15.00u

De wedstrijden bestaan uit 2 keer 30 minuten. Voor de teamindelingen kun je het onderstaande document downloaden.

21 december teams

Wedstrijd Niekerk 1 – Waskemeer 1

De wedstrijd V.V. Niekerk 1 tegen Middelstum 1 is afgelast. Gelukkig is er vervanging gevonden en speelt nieker vanmiddag om 14:30 thuis tegen Waskemeer 1

Kerstafsluiting VTS

Geen training Kerst en Nieuwjaar

Kerst klaverjassen