De voorlopige teamindelingen

Zaterdag 10 juni seizoensafsluiting

Vanaf 12.00 uur zijn er activiteiten voor de jeugd. F- pupillen t/m C-junioren spelen een wedstrijd tegen ouders en volgen een spelcircuit tot een uur of 16.00.

Vanaf 14.00 uur start het mix-toernooi, de teamindeling vind je hier. Om 14.00 uur start ook het onderlinge toernooi tussen 30+, 35+ en 50+. Kleding voor het mix toernooi en 30, 35, 50+ toernooi is geregeld. Jeugd en ouders moeten dit zelf regelen.

Klik op de links hieronder om de tijden en teamindeling te bekijken.

Teamindeling

Tijdschema

Publiek is uiteraard van harte welkom!

Voor vragen kun je terecht bij: andrea_pot@hotmail.com

Vacatures

Vereniging

Een samenwerkingsvorm waarbij meerdere personen op voet van gelijkheid trachten een bepaald doel te verwezenlijken of een bepaalde activiteit te ontplooien, zonder dat hieraan commerciële belangen ten grondslag liggen.

Verenigen doen we samen, V.V. Niekerk is geen bedrijf, maar ONZE club. Daarom zijn we op zoek naar een aantal enthousiaste mensen die onderstaande vacatures willen vervullen.

 

Schoonmaak kleedkamers

Bijna iedere dag worden de kleedkamers intensief gebruikt na noeste arbeid op de groene velden. We willen dat onze leden iedere dag van een nette en schone kleedkamer gebruik kunnen maken.

Twee keer in de week dienen de kleedkamers schoongemaakt te worden. De vacature is beschikbaar voor meerdere personen, zodat de lasten verdeeld kunnen worden. Iedere week met een groepje wat arbeid verrichten en daarna een welverdiende kop koffie en een plak cake, verenigen is vooral gezellig

 

Lijnen Kalker

Een wedstrijd kan niet gespeeld zonder lijnen. Iedere vrijdag worden de lijnen gekalkt zodat de scheidsrechter op zaterdag en zondag kan zien of een bal in of uit is. Wel zo handig. We zijn op zoek naar twee personen die op vrijdagochtend tijd heeft om deze taak uit te voeren.

 

Materiaal controle

Naast lijnen op het veld zijn materialen minstens zo belangrijk. Goede, harde ballen, nette hesjes, voldoende pionnen en ballentassen. Niks vervelender dan te weinig ballen, geen veld uit kunnen zetten door onvoldoende pionnen of de ballen los in de hand mee te moeten nemen naar een wedstrijd. Met bijna 400 leden die dezelfde materialen gebruiken is een controleur geen overbodige luxe. Dus lijkt het je leuk om dit in goede banen te leiden, wil je je inzetten voor de vereniging maar je eigen tijd indelen? Dan is dit de ideale functie.

 

Stage lopen bij V.V. Niekerk?

Binnen V.V. Niekerk is altijd ruimte voor ontwikkeling. Zoek je een stage voor je sport opleiding? Dan helpen wij je graag. Vraag naar de mogelijkheden!

Bij interesse in bovenstaande vacatures, graag contact opnemen met Sander Oosting, e-mail s.oosting@live.nl of tel. 0620438038

15 geslaagde verenigingsscheidsrechters

Afgelopen dinsdagavond was de laatste cursusavond voor de Verenigingsscheidsrechter, na vier cursusavonden en heel wat wedstrijden fluiten hebben we 15 geslaagde cursisten er bij.
Scheidsrechters die aan de cursus mee hebben gedaan komen uit Groningen (GVAV), V.V. Zuidhorn en V.V. Grootegast. De Cursus werd gegeven door Lianne van der Meulen .
Wij hopen alle nieuwe scheidsrechters veel plezier zullen hebben aan hun mooie hobby als scheidsrechter. Alle begeleiders bedankt voor jullie inzet. Ria en Albert bedank voor de gastvrijheid in de kantine.
Geslaagd voor de VV.Niekerk: Jan en Ludo Hartog , Bram Folkers , Bjor Kuiper , Pattaphon Deuling , Marijn vd Meer .
 

Teamkleding inleveren

Beste Leiders en trainers , 
 
Het voetbal seizoen zit er bijna op en we willen graag de spullen voor het nieuwe seizoen klaarzetten . Graag de teamkleding inleveren voor de sluitingsdag 10 juni bij Fre Huizinga Zandumerweg 44 . 
 
De leiders en trainer die stoppen graag de kleding inleveren bij mij thuis , dit geld niet voor de mensen die volgend jaar doorgaan . 
 
Het is van groot belang dat dit op tijd ingeleverd gaat worden , op deze manier kunnen we met elkaar ervoor zorgen dat we de kosten voor de club laag houden .
 
Al vast bedankt voor jullie medewerking , namens de Kleding commissie Fre Huizinga 

Rooster 3 provinciëntoernooi 2017

Hierbij het rooster voor het 3 provincietoernooi 2017 , zie link onderaan bericht . Voor de zaterdagmiddag zijn we nog twee scheidsrechters nodig meld je aan zo dat we er weer een mooi toernooi van kunnen maken .
Graag fluiten in de scheidsrechterskleding deze dagen , als je dit niet meer hebt krijg je het op de dag zelf. Denk er om het kan zijn dat je meerdere dag moet fluit kijk goed op het rooster. Gezien de pinksterdagen hebben we maar net genoeg en gaan er van uit dat jullie allemaal komen , met andere woorden afzeggen niet mogelijk . Graag jullie begrip hier voor.
Alvast bedankt voor jullie medewerking en als er vragen zijn hoor ik het wel. Een groep mensen om trots op te zijn als voetbalclub!

Nieuwe kantine beheerder

Wij zijn verheugd te kunnen mededelen dat we een nieuwe kantine beheerder hebben aangesteld. Vanaf het nieuwe seizoen 2017-2018 is Jan Oosterhof aangesteld als kantine beheerder. Jan Oosterhof woont met zijn vrouw in Niekerk en heeft veel ervaring in de horeca. Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij met Jan een waardig opvolger hebben gevonden voor Albert en Ria. Het bestuur is Albert en Ria zeer dankbaar voor de 17 jaar waarin zij zich met ziel en zaligheid hebben ingezet voor het beheer van de kantine van onze vereniging. Wij zullen op een later moment kenbaar maken wanneer Albert en Ria hun laatste biertje tappen als beheerders en u afscheid kunt nemen.

Het bestuur wenst Jan Oosterhof veel succes met deze nieuwe uitdaging.

Afsluiting Seizoen 2016/2017

Periode voor Zaterdag 2

Afgelopen zaterdag heeft Zaterdag 2 gewonnen van VEV’67. Hierdoor pakten zij de laatste periode en een kans op promotie naar de 2e klasse. Het team zal 5 wedstrijden moeten spelen om een plek in 2e klasse. Heren gefeliciteerd!

De eerste ronde spelen ze op 13 Mei eerst uit tegen AVC 2 uit Sexbierum aanvang 14.30. De return is op 16 mei en zal thuis gespeeld worden om 19:00. De 2e is een thuis- en uitwedstrijd op 20 en 27 mei. Als beide rondes worden gewonnen dan zal er een finale worden gespeeld op 3 juni. Dit gebeurt op neutraal terrein.

 

Kampioensfeest Zondag 1

Zondag 7 mei viert het Zondag 1 hun wel verdiende kampioenschap. Zondag 1 zal om 10:00 uur voetballen. Aansluitend zal er na de wedstrijd een feest plaatsvinden met live muziek. Voor de kinderen is er een springkussen aanwezig. Kortom, erg veel gezelligheid op de zondagmiddag!!