Sportpark Eekeburen
Niekerk
Kantine VV Niekerk
Telefoon: 0594 – 503209 of 0594 – 852160

Ons sportpark heeft 3 velden, waarvan 1 lichtveld.

Naar Sportpark Eekeburen, Smidshornerweg 51, Niekerk.

Vanuit richting Drachten (A7):
U volgt de snelweg richting Groningen. U neemt afslag Boerakker. Slaat aan het einde van de afrit linksaf. Aan het einde van de weg op de T-splitsing gaat u rechts. U rijdt het dorp Oldekerk binnen, vlak voor u Niekerk binnenrijdt slaat u linksaf naar het sportpark.

Vanuit richting Groningen (A7):
U volgt de snelweg richting Drachten. U neemt afslag Leek. Aan het einde van de afrit gaat u op de rotonde linksaf. Aan het einde van de weg gaat u links. Op de eerste kruising gaat u rechtsaf. Aan het einde van de weg gaat u rechtdoor het sportpark op.

Vanaf Grootegast:
U volgt de weg richting Zuidhorn/Aduard. U volgt de weg totdat u Oldekerk binnen rijdt. Vlak voor u Niekerk binnenrijdt slaat u linksaf naar het sportpark.

Vanaf Zuidhorn:
U volgt de weg richting Grootegast. U rijdt Niekerk binnen en volgt de hoofdweg. Vlak voordat u het dorp Oldekerk binnenrijdt slaat u rechtsaf naar het sportpark.