Leuk dat je belangstelling hebt voor de mogelijkheden die de leukste en gezelligste voetbalclub van het Westerkwartier je kan bieden. Een voetbalclub kan niet zonder haar sponsoren. Graag bespreken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

v.v. Niekerk beschikt over een prachtig sportcomplex op Sportpark Eekeburen. Op dit moment beschikken we over drie voetbalvelden en twee trainingsvelden. Op korte termijn hopen we over een kunstgrasveld te beschikken.

Bij v.v. Niekerk zijn ruim 400 leden actief en maar liefst 150 vrijwilligers. Het eerste elftal komt uit in de 3e klasse zaterdag en speelt dit jaar mooie derby’s waar veel publiek op af komt. Dit kan voor een sponsor interessant zijn.

Om onze waardering voor onze sponsoren te tonen organiseren we regelmatig een sponsoravond.

Tijdens deze avond bieden we sponsoren alle ruimte om contacten te leggen, maar in het Leukste Dorp van Groningen (2013) past uiteraard ook livemuziek, een gastspreker en culinaire hoogstandjes.

Sponsor worden van v.v. Niekerk kan op talrijke manieren. Voor de grotere bedrijven, de wat kleinere bedrijven en zelfs voor particulieren zijn er mogelijkheden, zoals:

– Shirtreclame
– Reclamebord langs ons hoofdveld
– Aanbieden wedstrijdbal
– Advertentie in de presentatiegids
– Advertentie in het programmaboekje
– Advertentie op 2 TV-monitoren in de kantine
– Advertentie/logo op de website
– Club van 100

Een combinatie van diverse sponsormogelijkheden is uiteraard ook mogelijk.

Als u belangstelling hebt om v.v. Niekerk te ondersteunen, horen we dat graag. Neemt u contact op met de volgende leden van de sponsorcommissie:

– Gert Datema (3 in 1 contract en reclameborden)
E-mail: gert@maarsdijk.nl

– Wilber Kloosterman (3 in 1 contract en reclameborden)
Telefoon: 06-12111879,
E-mail: wilberkloosterman@gmail.com

– Fokke Buikema (overige zaken)
E-mail: fokkebuikema@gmail.com

Voor meer informatie neem contact op met de sponsorcommissie.